top of page

BEWEGEN

Bij studio Schakelaar kan iedereen fit, gezond en slanker worden.

IMG_0592 3_edited.png

Bewegingsbanken

7 verschillende banken om onbelast te bewegen

Vetverbranders

Hypoxitrainer en Vacuwalk om onder druk optimaal vet te verbranden

Massage

Hydrojet en massagestoel zorgen voor een heerlijke massage na het bewegen

Bewegingsbanken

Dit is een impressie van de verschillende bewegingsbanken.

IMG_9703.jpg

Acht minuten lang ondersteunt de bank u bij het doen van ongeveer 90 sit-ups. Het versterkt de buik, rug en middenrif. 

IMG_9705.jpg

Deze bank maakt 500 heupbewegingen in 8 minuten. Het versoepelt de onderrug en verstevigt de heupen en bovenbenen. Het verbetert  de vorm van het zitvlak en vermindert cellulitis.

IMG_9704.jpg

Deze bank beweegt de benen 250 keer op en neer. Het verstevigt de taille, buik en heupen. Ook de rugspieren worden extra versterkt. 

IMG_9702.jpg

Acht minuten lang maakt deze bank zwembewegingen die de knieën en heupen versterken. De onderbuikspieren worden ook verstevigd.  

IMG_9710.jpg

Deze bank masseert de bovenrug, schouders en nek. In acht minuten wordt de houding verbetert  en de bovenrug en armen worden verstevigd.  

IMG_8480.jpg

Deze bank maakt zijwaartse bewegingen die de onderrug versterken en versoepelen. Daarbij worden tevens de schuine buikspieren versterkt. 

Vetverbranders

We hebben in de studio verschillende apparaten die vetverbranding stimuleren.

hipoxi_trainer-242f62f1.webp
Hypoxitrainer

De hypoxitrainer is het nieuwste in de strijd tegen overtollige kilo’s en cellulitis.

De hypoxi is een vet verbrandingstraining, die gecombineerd wordt met een vacuümbehandeling.

Het vacuüm zorgt voor een verhoging van de bloedtoevoer in het vetweefsel en de probleemzones (buik, benen en billen) en maakt zo de afvoer van vet beter mogelijk.

Door de “rok” die aangaat ontstaat er vanaf de middel een onderdrukruimte en hierin bevindt zich een ergonomische fiets. 

Terwijl er een milde vetverbrandingstraining wordt uitgevoerd, wordt het vetweefsel van de middel tot onder aan de benen geactiveerd. Daarbij wordt de hartslag (vooral niet te hoog!) nauwlettend in de gaten gehouden. Afvallen met de hypoxitrainer zorgt voor vetreductie en een zichtbaar verlies van centimeters!

1605399000640_0_911ba39bfa18b7342225_auto_x2_colored_toned.jpg

Vacuwalk

Onder lichte vacuümdruk en een rustig en mild wandeltempo, zorgt de vacuwalk voor een spectaculaire afname van het vetweefsel en verlies van centimeters in de probleemzones (buik, benen en billen).

Het vacuüm zorgt in combinatie met een milde beweging voor een hele goede doorbloeding van het weefsel en dit zorgt ervoor dat afvalstoffen, waaronder vet, afgevoerd kan worden. Dit is 3 x effectiever dan een normale vetverbrandingstraining.

Tevens zorgt de vacuwalk voor een verbetering van de huid en is daarmee ook uitermate effectief tegen cellulite. De huid wordt gladder en dit resultaat is al heel snel zichtbaar.

Massage

Na het sporten is ontspannen natuurlijk ook belangrijk. In de studio hebben we verschillende apparaten die u daarbij kunnen helpen.

wellsystem-ueberwasser-massage-relax-plus-hydro-jet.jpg
Hydrojet

Relaxen en genieten van een waterbedmassage met de hydrojet. Door waterstralen wordt u van het hoofd tot en met de knieën gemasseerd. Het water kneedt en masseert terwijl u helemaal kunt ontspannen.

victoria-2-grey.webp

Massagestoel

bottom of page